Gebruikte autobanden van Bol zijn zo goed als nieuw

Banden hebben geen eeuwig leven. Ze verliezen profiel en daarmee verliest u grip op de weg. Dat wil nog niet zeggen dat u diep in uw buidel hoeft te tasten voor een stel andere (auto)banden. 

Bel ons
Gebruikte banden kopen bij BOL

Gebruikte banden

Bij BOL Profiel Centrum ben je al 25 jaar aan het juiste adres voor hoogwaardige gebruikte autobanden. Ons assortiment omvat alle maten en soorten, variërend van 10 inch tot 22 inch. Of je nu op zoek bent naar betaalbare banden voor je dagelijkse woon-werkverkeer of specifieke maten voor je sportieve voertuig, wij hebben het allemaal. Vertrouw op onze jarenlange expertise en kies voor kwaliteit en betaalbaarheid met onze uitgebreide selectie gebruikte banden. Maak van BOL Profiel Centrum jouw eerste keuze voor betrouwbare banden, waar duurzaamheid en kostenbesparing hand in hand gaan.

Heeft mijn wagen nieuwe of gebruikte banden nodig?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Het is sterk afhankelijk van uw budget, rijgedrag en kilometrage op jaarbasis. Bent u op zoek naar een goede band voor een scherpe prijs, en vindt u het niet erg dat deze al eens gemonteerd zijn geweest? Kies dan voor gebruikte banden. Deze banden hebben altijd een gegarandeerde profieldiepte van minimaal 5 millimeter en zijn nog goed voor vele kilometers rijplezier.  We leveren alle merken, types en soorten.

Controle bij binnenkomst

Wanneer een band bij ons binnenkomt, wordt deze eerst met het oog nagelopen. Als deze geen beschadigingen vertoont wordt de band op een testmachine onder druk gebracht, zodat eventuele breuken en lekkage's zichtbaar worden. Zo kunnen deze veilig gemonteerd worden en zijn ze nog goed voor vele kilometers.