BOL Profielcentrum
Langedijk

Wij zijn BOL Profielcentrum te Broek op Langedijk. Uw specialist in banden, montage en uitlijnen. Bel of kom bij ons langs voor gratis advies!

Bel ons
Foto%20Stipt%20Assortiment

Het profiel van BOL: we hebben gewoon iets met banden

Autobestuurders van Den Helder tot Amsterdam komen naar BOL Profielcentrum in Broek op Langedijk. Aan de Bijlestaal staat een team enthousiaste monteurs klaar om u weer veilig de weg op te helpen. Naast de verkoop van banden bieden wij ook een ruim assortiment 'Stipt Polish Point' producten aan.

Waarom kiezen voor BOL Profielcentrum?

“Omdat we zonder afspraak werken en voldoende voorraad hebben, rijden klanten vaak binnen een half uur weer weg met een stel degelijke banden onder de wagen. Vanzelfsprekend met de beste service en garantie, en zonder verborgen kosten." 

Alle soorten

Ons assortiment bestaat voor 85 procent uit gebruikte autobanden in alle soorten en maten. De rest van de banden zijn nieuw. Een bijkomend specialisme is de verkoop van winterbanden en het uitlijnen van oldtimers, personen en bestelwagens. Zo hebben we voor iedere klant in elke prijsklasse wat wils.

Band met de klant

We hebben allemaal letterlijk en figuurlijk iets met banden. Bij ons bent u op het juiste adres voor onder andere uw personen en bestelwagen, caravan en oldtimer. Wij dragen zorg dat u weer veilig en vertrouwt de weg op kunt!

Een kleine impressie van BOL Profielcentrum

Jaguar%20Uitlijner
Uitlijner%20Packard
Uitlijner%20T1